Sponsring – en chans för Interwetten, en chans för sportenSedan vårt grundande har Interwetten helt och hållet engagerat sig för sporten!

Liksom våra kunder är vi som företag och personligt begeistrade för rättvisa och högklassiga tävlingar, spektakulära scener, dramatiska matcher och spännande lopp. Oavsett om det rör sig om fotboll, tennis, ishockey, basket eller motorsport - Interwetten är alltid med där det är action!

Av denna anledning har sportsponsring som marknadsföring ett högt värde hos Interwetten.

Vi önskar att å ena sidan skaffa optimala villkor för sportens huvudpersoner, så att de kan prestera på topp och å andra sidan sätta vårt märke i rampljuset, där det möter våra kunder. Gemensamt med sina partner når Interwetten på så sätt idrottfans över hela världen!

Fokus för vår sponsringsverksamhet ligger naturligtvis på toppsport, som exempelvis tyska Bundesliga, alpina världscupen och ATP-World Tour, osv.:
  • Interwetten är Premium Business Partner av TSG Hoffenheim, en toppklubb i Tysklands högsta fotbollsliga

  • Också i vintersport är Interwetten aktivt, i samarbete med ÖSV (österriska skidförbundet) som sponsor av alpina skidtävlingar i Österrike med höjdpunkten Hahnenkammrennen i Kitzbühel och Night Race i Schladming

  • Interwetten sponsrar ATP-500er tennisturnering i Wien och ATP-tennisturnering i Kitzbühel
Att göra märket Interwetten bekant i sportvärlden är fortsatt däremot bara ett mål. Precis lika viktigt är det för oss att hitta partner, som vi kan samarbeta långfristigt och tillförlitligt med. Att hitta dem som förbinder oss med samma värden och visioner, där båda sidor kan profitera optimalt.